Meest gestelde vragen over het klantenpanel

  • 43
  • 866

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 23 juli 2022
Geplaatst in:

Waar vind ik mijn logingegevens voor het klantenpanel?

Bij het bestellen van diensten heb je een e-mail met onderwerp ‘Welkom bij Just Host!’ ontvangen. Hier staat het klantnummer in waar je mee in kunt loggen in het klantenpanel (voorbeeld: K1234). Weet je je wachtwoord niet meer? Klik op wachtwoord vergeten of neem contact met Just Host support op om een nieuw tijdelijk wachtwoord te ontvangen.

login klantenpanel

Waar vind ik de verhuiscode van mijn domeinnaam?

Klik in het klantenpanel rechtsboven op domeinnaam (of bij ‘Diensten’ -> ‘Domeinnamen)’, klik de domeinnaam aan waarvan je de verhuiscode wilt hebben. Bij de gewenste domeinnaam kan je de verhuiscode (EPP key, autorisatiecode) realtime opvragen. Dit doe je door op de knop ‘Autorisatiecode opvragen’ te klikken.

Waar kan ik mijn adres of contactgegevens aanpassen?

Ga in het klantenpanel naar ‘Mijn account’ en klik hier op ‘Algemene gegevens’, hier kan je je gegevens aanpassen.
Als je afwijkende facturatiegegevens hebt kan je die bij ‘Facturatie gegevens’ aanpassen. Zijn de gegevens hetzelfde als de algemene gegevens? Dan hoef je dit niet apart in te vullen.

Let op! Als je deze gegevens wijzigt: vergeet niet de WHOIS gegevens van je domeinen aan te passen. Dit doe je door naar ‘Diensten’ te gaan en op ‘Domeinnamen’ te klikken. Klik op het domein waar je de gegevens van wilt wijzigen en klik op ‘Contactgegevens wijzigen’.

Hoe kan ik inloggen in mijn DirectAdmin controlpanel?

Klik in het klantenpanel op ‘Hostingaccounts’ en selecteer het hostingpakket waarop je wilt inloggen. Je ziet nu een knop verschijnen zoals in onderstaande screenshot. Klik hierop en je wordt doorgeleid naar het controlpanel (DirectAdmin).
Klantenpanel optie hostingaccounts

Hoe kan ik de nameservers van mijn domein aanpassen?

Klik in het klantenpanel rechtsboven op domeinnaam (of bij diensten -> Domeinnamen), klik dan de domeinnaam aan waarvan je de nameservers wilt wijzigen. Hier zie je een knop ‘Nameservers wijzigen’ staan, klik deze aan en wijzig zelf de nameservers.

Ik kan een factuur niet meer vinden, waar kan ik die downloaden?

In het klantenpanel in het menu ‘Facturatie’ vind je een button ‘Facturen’, hier zie je alle facturen die je van ons eerder per mail hebt ontvangen. Je kunt hier facturen downloaden en facturen die nog open staan online betalen.

Hoe stel ik automatische incasso in?

Je kunt in het klantenpanel bij ‘Mijn account’ naar ‘Betaalgegevens’, je kunt hier je bankgegevens invullen om de facturen automatisch te laten incasseren.

Waar vind ik mijn tickets?

In het klantenpanel vind je onder tabblad ‘Helpdesk’ al je lopende en gesloten tickets. Je kunt hier ook een nieuw ticket aanmaken.

Hoe zeg ik mijn diensten op?

Je kunt in het klantenpanel naar ‘Diensten’ gaan. Selecteer de dienst die je wilt opzeggen en dan op de link ‘Dienst opzeggen’ rechts bovenin je scherm.

dienst opzeggen klantenpanel just host

Als je op ‘Dienst opzeggen’ hebt geklikt krijg je de bevestiging om de dienst op te zeggen, vul de reden en je wachtwoord in en klik op ‘opzeggen’


bevestiging diensten opzeggen klantenpanel just host

Je dienst is nu opgezegd per einde looptijd. Mocht je dit ongedaan willen maken, maak dan een ticket aan in sectie ‘Helpdesk’ in je klantenpanel.

Wist je dat…?

Een aantal belangrijke functies die je in het klantenpanel beschikbaar hebt vind je ook in de mobiele Just Host app.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de app!

Laatste nieuws, domeinzoeker, bestellen en tickets vind je in de mobiele Just Host app.

Just Host App iOS
Just Host App Android