Waar kan ik DNS records beheren?

  • 220
  • 4349

Gepubliceerd: door 1 Reactie,
Laatst bewerkt op: 17 februari 2023
Geplaatst in: ,

Het is mogelijk om zelf je DNS voor je domein(en) te beheren in het klantenpanel. Toegang tot je DNS records gaat op aanvraag, maak een ticket aan in het klantenpanel met het verzoek DNS toegang te geven.

Voor wie DNS beheer liever door ons laat verzorgen verandert er niets: dat valt onder de reguliere support. Echter, je mag het zelf beheren.

We stellen wel voorwaarden aan eigen beheer om te voorkomen dat we worden belast met ‘herstelwerk’ doordat de gebruiker onvoldoende kennis in huis heeft om de DNS zelf te beheren.
DNS records beheren

  • Om toegang te krijgen tot je DNS beheer: maak een ticket aan in het klantenpanel met het verzoek DNS toegang te geven
  • Mocht je DNS van een domein gaan wijzigen: maak eerst een screenshot van de situatie zoals het is voordat de wijzigingen zijn gedaan. Mocht er wat mis gaan dan kun je dat zelf herstellen
  • Diensten (website(s) / e-mail) kunnen uitvallen door het onjuist wijzigen van je DNS records. Het is verstandig alleen aanpassingen te doen als je vertrouwd bent met de werking van DNS of de aanpassingen laat uitvoeren door iemand die weet wat hij of zij doet
  • In het geval de DNS records onjuist zijn aangepast, er geen screenshot is van de situatie voor wijzigen, en ons wordt gevraagd de situatie ’te repareren’ zijn we genoodzaakt die kosten op basis van nacalculatie in rekening te brengen. Hiervoor geldt een uurtarief van € 85,00 excl. BTW.
  • Hulp bij invoer van DNS records, in de zin van ‘hoe doe ik…’ of ‘hoe werkt…’ is kosteloos.
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de app!

Laatste nieuws, domeinzoeker, bestellen en tickets vind je in de mobiele Just Host app.

Just Host App iOS
Just Host App Android