Just Host App – mobiele App voor iOS en Android

• 177
  • 3517

Geplaatst in:

Just Host App

Sinds oktober 2014 is de Just Host App voor iOS en voor Android beschikbaar.

De App is gericht op gebruiksgemak: eenvoudig met je smartphone checken welke domeinen nog vrij zijn en bestellen, op de hoogte blijven van nieuws, je eigen gegevens raadplegen en snel een ticket aanmaken voor een supportvraag. De App is geschikt voor de gangbare modellen smartphones, maar kan ook worden gebruikt op tablets.

Functionaliteiten

In de App kun je het volgende:

• Domeinen zoeken die nog beschikbaar zijn (meer dan 100 extensies)
  • Domeinen en/of hosting en/of SSL certificaten bestellen, als nieuwe of bestaande klant en online afrekenen
  • Nieuwe tickets plaatsen en bestaande tickets bekijken
  • Nieuws lezen
  • Je klantgegevens en facturen raadplegen
  • Openstaande facturen online betalen met iDEAL, PayPal of automatische incasso
  • Abonnementen bekijken en opzeggen
  • Je domeinen raadplegen en token opvragen

Notificaties

De App geeft notificaties zodra:

1. Er een nieuwsbericht wordt gepubliceerd
  2. We hebben gereageerd op je ticket