Wachtwoord van e-mailadres wijzigen

• 207
  • 4129

Geplaatst in:

Login in DirectAdmin via http://www.jouwdomein.nl:2222/ (vervang jouwdomein.nl door je eigen domeinnaam) of via het klantenpanel.
De logins kun je vinden in de mail ‘Gegevens van je webhosting pakket’.

Als er een overzicht van domeinnamen verschijnt: klik op het juiste domein (jouwdomein.nl en vervang je ‘jouwdomein’ door de domeinnaam waarvan je het e-mailadres wachtwoord wil wijzigen).

Klik op E-mail Accounts in de sectie ‘E-mail Management’

Klik in de kolom Password/Quota op ‘change’ bij het betreffende mailadres. Voer een nieuw wachtwoord in en bewaar.