WordPress heeft gedetecteerd dat je site een onveilige versie van PHP gebruikt

• 87
  • 1584

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 19 november 2021
Geplaatst in: ,

Onlangs is WordPress gestart met het actief waarschuwen van WordPress gebruikers die een website draaien op een verouderde PHP-versie. De volgende melding verschijnt in het WordPress dashboard:

WordPress heeft gedetecteerd dat je site een onveilige versie van PHP gebruikt.

wordpress onveilige versie php

Oplossing: kies op je domein voor een hogere PHP-versie. Hoe je dat doet staat in deze uitleg: PHP-versie wijzigen.

De nieuwere PHP-versie is niet alleen veiliger maar ook sneller.