Website of e-mail verhuizen? Regelen wij voor je!

  • 159
  • 1833

Gepubliceerd: door ,
Laatst bewerkt op: 23 juli 2022
Geplaatst in: ,

Waarom zou je kiezen voor de verhuisservice van Just Host?

Als je niet weet hoe het verhuizen van een website of e-mail werkt: voorkom risico’s en laat ons je data verhuizen. We zullen de verhuizing van je website en e-mail regelen, jij hoeft verder niets te doen. Ook zullen de website en e-mail gewoon werkend blijven, we ontzorgen je volledig en met nauwelijks of geen downtime!

E-mail verhuizen

Met de overstapservice verhuizen wij al je e-mails van je mailboxen. De prijs van de overstapservice voor je e-mail is afhankelijk van het aantal e-mailadressen dat je wilt laten overzetten. Met deze verhuisservice raak je geen mail kwijt en nadat de verhuizing is voltooid helpen we je op weg met het instellen van mail in je eigen mailprogramma.

Website verhuizen

Overstappen naar Just Host en je website meenemen? Je wilt natuurlijk dat er niks misgaat en dat er geen website-data verloren gaat. Wij regelen dat voor je. We verhuizen de complete website die bij je domeinnaam hoort. Heb je meer websites, dan verhuizen we die ook gewoon mee. Als je een hostingpakket afneemt is de verhuisservice gratis. Wil je een website verhuizen en toevoegen aan een bestaand hostingpakket? Dan kost de verhuizing €85,00 excl. BTW.

Externe diensten

Gebruik je externe diensten op je domeinnaam zoals G-suite of Office 365? Die kunnen wij ook voor je verhuizen. Als je overstapt naar Just Host met je domeinnaam, zorgen wij ervoor dat de koppeling met deze externe dienst probleemloos doorloopt door je DNS juist in te stellen.

Hoe werkt de overstapservice precies?

Bij het verhuizen van een domeinnaam, verhuizen website(s) en e-mailadres(sen) niet automatisch mee. Met de overstapservice zorgen wij ervoor dat je website en/of e-mailberichten worden overgezet naar je hostingpakket bij Just Host. Je hoeft hier zelf niets aan te doen en in de meeste gevallen merken je website-bezoekers daar niets van. We zullen je om de benodigde gegevens vragen zodat we daar zelfstandig mee aan de slag kunnen!

Interesse in de verhuisservice?

Liefst maken we een belafspraak om de planning en benodigde gegevens met je door te spreken. Eventuele vragen die je zelf hebt over de verhuizing kun je dan ook gelijk stellen.

Maak hier een belafspraak!

 

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Download de app!

Laatste nieuws, domeinzoeker, bestellen en tickets vind je in de mobiele Just Host app.

Just Host App iOS
Just Host App Android