Voorkom spam – versleutel e-mailadres op website

• 176
  • 3418

Gepubliceerd: door 2 Reacties,
Laatst bewerkt op: 8 juli 2022
Geplaatst in: ,

Maak je gebruik van WordPress en zijn e-¬≠mailadressen zichtbaar op je website, zoals op een contactpagina? Maak dan gebruik van¬†Email Address Encoder om te voorkomen dat spammers deze e-¬≠mailadressen kunnen ‘opvissen’ en misbruiken om spam naar te versturen.

Op bovenstaande link zie je in de beschrijving van de plugin screenshots die laten zien hoe je de instellingen naar eigen hand kunt zetten.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Reacties

1. Deze plugin bestaat ondertussen niet meer. Ik zie ‘email address encoder’ en ‘email encoder’ als alternatieven, voorkeur voor 1 van de 2?

• Hoi Judith, goed om te weten, we zullen het artikel aanpassen. Ik heb even gekeken naar plugins die actueel zijn (nog worden onderhouden) en ook makkelijk in gebruik, dus dat je niet op alle plekken waar een mailadres staat een shortcode hoeft in te voegen. Ik kom dan bij deze uit: CryptX Wat vind je van deze optie?