Ik krijg veel spam, kan ik daar wat tegen doen?

• 287
  • 5720

Gepubliceerd: door 4 Reacties,
Laatst bewerkt op: 8 augustus 2021
Geplaatst in: ,

Jazeker, je kunt in je DirectAdmin controlpanel ‘Spamassassin’ activeren en als volgt instellen, zie de afbeelding hieronder.

De waarden die we gebruiken en genoemd worden in de afbeelding hieronder zijn door onszelf als optimaal getest. Als alles is ingesteld, klik ‘Save’. Je zult zien dat je na het activeren nauwelijks nog spam ontvangt.

Spamassassin
Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Reacties

• Hoi Henk, Spamassassin zit in het hoofdmenu van je DirectAdmin controlpanel, in sectie E-Mail Management. Laat even weten als je hulp kunt gebruiken. Gr. Petra

• Hoi Anne-Marie, na inloggen in DirectAdmin klik je eerst op een willekeurig domein om naar het hoofdmenu te gaan. Je ziet daarna (in de middelste sectie) ‘E-Mail Management’. Onder dat kopje, linker kolom, onderste linkje, zie je Spamassassin Setup. Klik daarop om naar de instellingen van Spamassassin te gaan.