Hoe kom ik bij mijn webmail?

• 184
  • 3662

Geplaatst in:

De URL naar je webmail is www.jouwdomein.nl/webmail (vervang jouwdomein.nl door je eigen domein)

Login: je volledige e-mailadres
Wachtwoord: het wachtwoord dat je hebt gekoppeld aan dit mailadres

We werken met webmail programma RoundCube. Je webmail is bereikbaar vanaf elke locatie waar je internettoegang hebt.

Als je jouw webmail niet meer kunt benaderen, ga dan naar watzijnmijnips.nl en geef ons jouw IPv4-adres die je te zien krijgt via ticket in het klantenpanel of onze andere contactkanalen door, het kan goed zijn door te veel verkeerde login pogingen dat jouw IP-adres is geblokkeerd.