E-mailadres nieuw aanmaken in DirectAdmin

• 194
  • 3853

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 7 juni 2022
Geplaatst in: ,

DirectAdmin is het gebruikerssysteem waar data van je e-mail en website wordt opgeslagen. Je kunt in het panel onder sectie ‘E-mail management’:

• E-mailadressen aanmaken
  • De wachtwoorden wijzigen zonder het oude wachtwoord in te hoeven vullen
  • Een automatisch antwoord instellen
  • Forwards instellen van een @jouwdomein.nl e-mailadres naar een willekeurig ander e-mailadres
  • Een catch-all instellen voor jouw domein, dit hoeft geen e-mailadres te zijn die bestaat. Dit wordt dan automatisch doorgestuurd naar het ingevoerde e-mailadres

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe je e-mailadressen aan kunt maken en je kunt kiezen hoeveel e-mailadressen je aan kunt maken.