WordPress multisite in DirectAdmin

• 164
  • 3255

Geplaatst in: ,

Ga je starten met een Multisite in WordPress met verschillende domeinen en draait je hosting op DirectAdmin? Check deze route:

• Ga via DirectAdmin naar het hoofddomein van je multisite installatie en kies in sectie Advanced Features voor Domain Pointers. Bij de domainpointers maak je een nieuwe domain pointer aan door het volledige adres van de nieuwe site in te voeren.
  • Wacht vijf minuten omdat het soms even duurt voordat stap 2 door de server verwerkt wordt
  • Maak je nieuwe website aan in WordPress
  • Ga in het dashboard van je nieuwe site naar weergave->thema’s en kies daar een thema (standaard wordt het meest recente WordPress default thema gekozen)

Wil je de wildcard functie laten activeren? Vraag ons dan deze route in orde te maken: http://help.directadmin.com/item.php?id=127