Wordfence gecrasht – verwijderen – opnieuw installeren

• 174
  • 3469

Geplaatst in: ,

Zo nu en dan komt het voor dat Wordfence crasht. Dat merk je doordat de backup mislukt. In map wp-content/wflogs ontbreken er bestanden en staan dubbele bestanden.

Hoe los je dit op?

• Log in op je WordPress dashboard
  • Ga naar Wordfence options
  • Bijna onderin activeer je Delete Wordfence tables and data on deactivation? -> Save
  • Ga naar Plugins -> deactiveer Wordfence
  • Ga via FTP of de File Manager in DirectAdmin controlpanel naar pad /domains/[domeinnaam]/public_html/wp-content en verwijder de (inhoud van) map wflogs.
  • Ga terug naar WordPress dashboard en activeer Wordfence. Stel opnieuw in aan de hand van deze Wordfence handleiding.
  • Stel de Wordfence firewall in.