Wat is Installatron?

• 215
  • 4189

Geplaatst in:

Dat is een tool waarmee je met één druk op de knop programma’s kunt installeren voor je website. Je kunt dan denken aan WordPress, Joomla!, Magento, Drupal, maar ook scripts voor een gastenboek, contactformulier, etc.

Check voor een volledig overzicht van alle beschikbare programma’s de website van Installatron.

Installatron is bereikbaar via het hoofdmenu van je DirectAdmin controlpanel.