Waar vind ik de logingegevens van DirectAdmin?

• 191
  • 3772

Geplaatst in:

DirectAdmin is het controlpanel van je hosting. In deze omgeving kun je backups maken en terugzetten, databases aanmaken, e-mailadressen beheren, je spamfilter beheren en meer.

De logingegevens heb je ontvangen in de e-mail met onderwerp ‘Gegevens van je webhosting pakket’.

Mocht je deze niet meer kunnen vinden, vraag nieuwe logingegevens aan via het klantenpanel.