Reseller account DirectAdmin

• 161
  • 3202

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 8 juli 2022
Geplaatst in:

Informatie reseller account in DirectAdmin

Reseller versus gebruiker

Als je als reseller bent ingelogd zit je een niveau hoger dan als standaard gebruiker. Zie screenshot.
reseller level DirectAdmin

Reseller functies

• Add user: een onderliggend user(gebruikers)account toevoegen
    Als je verschillende websites hebt is het verstandig om aparte user accounts te maken. Zo kan je per user account apart backups maken en ook terug zetten zonder ook de andere websites terug te zetten naar het moment van de backup.
  • List Users: een overzicht bekijken van onderliggende gebruikers in je reseller account
  • Via ‘List Users’ kun je een gebruiker aanklikken en:
    – inloggen als die gebruiker
    – de gebruiker blokkeren (suspend)
    – instellingen van de gebruiker aanpassen
    – gebruiker verwijderen
  • In Manage User Packages kun je hostingpakketten definiëren/wijzigen
  • Via Change Passwords kun je een wachtwoord van een onderliggend gebruikersaccount aanpassen
  • In Manage User Backups kun je van één of meerdere gebruikersaccounts een backup maken of terugzetten

Heb je meer vragen over hoe het resellerpakket werkt, of loop je ergens tegenaan? Stel je vraag in het klantenpanel of via een van onze contact kanalen.