Anoniem domein registreren

• 213
  • 4220

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 14 mei 2021
Geplaatst in:

Protect ID

Als je een domeinnaam gaat registreren is je identiteit als houder van dat domein te achterhalen. In sommige gevallen kan het prettig zijn om voor de buitenwereld anoniem te blijven.
In dat geval kun je een domein met ‘protect ID’ bestellen. Je bestelt dan een domeinnaam met een extra service: het onzichtbaar maken van de eigenaar.

Na registratie ziet het opvragen van de houdergegevens op het web er dan bv zo uit:

protect id

Tarief protectID

Voor deze ‘protect ID’ dienst betaal je € 10,- per jaar per domein bovenop de kosten van het domein zelf.

Let op:

Protect ID is alleen beschikbaar voor domeinen die eindigen op .com, .net, .biz, .org en .info.