Persistent object cache in WordPress

• 1
  • 28

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 12 januari 2023
Geplaatst in: ,

Je hebt het wellicht al gezien: sinds WordPress versie 6.1 is een nieuw advies toegevoegd in de Sitediagnose in de categorie Prestatie:

Persistent Object Cache wordpress

De melding over Persistent Object Cache is (helaas) bij iedereen zichtbaar geworden. Dus daar krijgen we veel vragen over terwijl de extra functie maar voor een beperkte groep zinvol is.

Bij Indigo Webstudio is een artikel over Persistent Object Cache geschreven, je kunt het artikel hier bekijken.

Wil je gebruik willen maken van Persistent Object Cache? We kunnen jouw account voor eenmalig €42,50 excl. BTW verhuizen naar de server die deze service ondersteunt. Het gebruik van Persistent Object Cache kost €1 excl. BTW per maand.

Heb je nog vragen over dit onderwerp, stuur een bericht via het klantenpanel of neem contact op via onze kanalen.