Ik wil overstappen van wordpress.com naar wordpress.org?

• 186
  • 3682

Geplaatst in: ,

Dat kan en is vrij eenvoudig: raadpleeg allereerst punt 4 van hetĀ artikel over bloggen op eigen domein.

Zodra je je domein en hosting bij ons hebt besteld geef je ons de logingegevens van wordpress.com door en wij doen de rest: we zetten de blogberichten, afbeeldingen en reacties op blogberichten over. Je blog wordt opgezet met hetzelfde thema en zo opgezet dat de nieuwe WordPress omgeving zoveel mogelijk gelijkenis vertoont met de wordpress.com versie. Daarna kun je zelf eventueel je blog veranderen of uitbreiden.