Hoe stel ik een forward / redirect in met meta tag?

• 178
  • 3544

Geplaatst in:

Een domein doorverwijzen naar een andere URL kan eenvoudig worden ingesteld in je DirectAdmin controlpanel.

Er is ook een andere methode: je kunt in het bestand index.html in de root van je domein een meta tag zetten:

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=https://www.justhost.nl/" />

In dit voorbeeld redirect je je domeinnaam naar de website van Just Host, zonder vertraging: de nul staat voor het aantal secondes dat wordt gewacht. Dus wil je je domein pas na 5 secondes doorsturen, dan vervang je de nul door een 5.