Hoe koppel ik een domein aan wordpress.com?

• 214
  • 4245

Geplaatst in: ,

Als je een gratis blog hebt op wordpress.com en je wilt dat wel zo houden, maar dan wel met je eigen URL (dus met adres www.mijnnaam.nl in plaats van mijnnaam.wordpress.com) dan heb je een domeinnaam nodig, zonder hosting.

Voor het koppelen van een domeinnaam aan wordpress.com betaal je aan WordPress +/- € 13,00, exclusief de domeinnaam zelf. Domeinnaam bestellen kan bij Just Host, wij helpen je met het koppelen van de juiste nameservers zodat WordPress je domein ‘ziet’.

Vermeld in het opmerkingenveld van je bestelling dat je je domein aan wordpress.com gekoppeld wilt hebben. Wij doen de rest!

Zie ook: Een domein koppelen aan wordpress.com.