Geen vermindering schijfruimte DirectAdmin na verwijderen bestanden?

• 171
  • 3405

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 16 mei 2021
Geplaatst in: ,

Dat klopt, DirectAdmin werkt de waarden voor opslag / disk space niet realtime bij. Maar daar is een eenvoudige oplossing voor:

Inloggen in DirectAdmin -> bijgaand een screenshot van gegevens die je ziet aan de rechterkant van de pagina. Klik op ‘Disk space’ om de waarde bij te werken. Dit kan maximaal eens in de 10 minuten.

direcadmin disk space bijwerken