Just Host kennisbank

Service beyond the dot

.nl domein uit quarantaine halen

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 18 juli 2022
Geplaatst in:

Domein in quarantaine?

Als een domein in quarantaine terecht is gekomen dan is de domeinnaam in principe verlopen maar voor de laatste houder nog terug te halen. Zie het als bedenktijd. Een goede regeling voor als het domein onverhoopt verlopen is terwijl dat niet de bedoeling was.

We komen twee situaties tegen:

  • Domein is bij ons in quarantaine terecht gekomen terwijl het domein actief had moeten blijven.
  • Domein is bij een andere host in quarantaine terecht gekomen, ongewenst, en de houder wil het domein uit quarantaine halen en verhuizen naar Just Host.

Wat kost uit quarantaine halen?

Het uit quarantaine halen van een .nl domein in het geval het domein al bij ons liep kost € 25,00 + € 4,95 verlenging = € 29,95.

Het uit quarantaine halen van een domein dat bij een andere host liep kost € 59,00 exclusief de kosten voor verlenging van de domeinnaam. Om het domein bij ons weer up & running te krijgen bedragen de totale kosten € 59,00 + € 4,95 = € 63,95.

Voor andere domeinextensies kun je contact met Just Host opnemen om de prijs op te vragen voor het uit quarantaine halen van jouw domeinnaam.

Hoe dien ik een verzoek in?

Voor het uit quarantaine laten halen van een .nl domein bij een andere host hebben we de volgende input nodig:

Verklaring waarin toestemming wordt gegeven door de huidige (laatste) houder van het domein om de domeinnaam naar Just Host te verhuizen. Vul het formulier in en stuur het met kopie ID van de houder naar support@justhost.nl.

Was dit artikel nuttig?

Gerelateerde berichten

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *