.wp_wfHoover stopt DirectAdmin backups

• 15
  • 304

Gepubliceerd: door Reageer,
Laatst bewerkt op: 3 juli 2021
Geplaatst in: , , ,

Krijg je een melding dat er een error tijdens het maken van een backup is gevonden? Dit is de melding die je erover hebt ontvangen:

Error while backing up database [naam database] mysqldump error output: Error: Couldn’t read status information for table wp_wfhoover ()
mysqldump: Couldn’t execute ‘show create table wp_wfhoover‘: Table ‘[naam database].wp_wfhoover’ doesn’t exist (1146)

Deze error leidt ons naar de volgende oplossing:

1. Ga naar Wordfence in je WordPress dashboard -> Extra -> Opties voor importeren / exporteren
  2. Exporteer de sleutel
  3. Bewaar die sleutel in kladblok of onder de knop (ctrl+C, of command+C)
  4. Ga naar Wordfence -> Alle opties, zoek naar “Verwijderen” en vink de optie ‘Alle tabellen verwijderen na deactivering’ aan
  5. Deactiveer Wordfence en activeer Wordfence weer
  6. Ga naar Import/Export-opties en importeer de sleutel die je in stap 3 hebt opgeslagen.

Je zou de back-up nog een keer kunnen maken, de back-up zo nu geen error meer moeten geven.