Leeg scherm Magento admin na update

• 163
  • 3234

Geplaatst in:

Veel voorkomende vraag:

Na het updaten naar Magento 1.9.x kun je niet meer inloggen in de Magento backend. Leeg scherm / blank screen.

Dit komt vaker voor en in de meeste gevallen is de oplossing de volgende:

Download de Magento versie 1.9.x die je hebt sinds de update op https://www.magentocommerce.com/download

Pak het zip-bestand uit en upload de originele bestanden van Magento 1.9.x uit de download naar de server voor de inhoud van deze mappen:

/app/design/adminhtml/default/default/
/skin/design/adminhtml/default/default/

Let erop dat je geen bestanden overschrijft van je extensies.