Hoe kan ik WordPress weer verwijderen?

• 209
  • 4198

Laatst bewerkt op: 17 november 2021
Geplaatst in: , ,

Als je WordPress hebt geïnstalleerd met behulp van Installatron, kun je ook via Installatron je website of blog weer verwijderen.

• Log in op je DirectAdmin controlpanel, als je meerdere domeinen hebt klik je op een willekeurig domein om naar het hoofdmenu te gaan.
  • Scroll naar beneden om je Installatron installaties te zien (in de vorm van WordPress icoontjes)
  • klik op het icoon van de website die je wilt verwijderen.
  • In het daarop volgende scherm kun je je blog of website verwijderen. Installatron haalt dan de database en bestanden weer weg.