Topmenu
TwitterRssFacebook
Hoofdmenu

Nieuws

.nl, .be en .eu domeinen in prijs verlaagd

Geplaatst door op 30 sep 2015 in Actueel | 0 reacties

.nl, .be en .eu domeinen in prijs verlaagd

Per 1 oktober 2015 zijn de tarieven voor .nl, .be en .eu domeinen verlaagd.

.nl van € 5,00 naar € 4,50
.be van € 6,00 naar € 5,00
.eu van € 8,25 naar € 7,00

Genoemde tarieven zijn per jaar en exclusief 21% BTW.

Een eigen URL shortener – hoe doe ik dat?

Geplaatst door op 26 jul 2015 in Actueel | 0 reacties

Een eigen URL shortener – hoe doe ik dat?

URL shortener – wat is dat?

Een URL shortener vertaalt een lange URL naar een korte URL zonder het doeladres te wijzigen. Voorbeeld: de originele URL van dit blogbericht is https://www.justhost.nl/2015/07/26/een-eigen-url-shortener-hoe-doe-ik-dat/ ‎en via http://justho.st/eigenurl kom je uit op hetzelfde bericht maar met minder karakters. Deze functie is met name handig op Twitter, waar berichten beperkt zijn tot 140 karakters. (meer…)

Wiki & Chatfunctie live!

Geplaatst door op 13 jul 2015 in Actueel | 0 reacties

Wiki & Chatfunctie live!

Wie op Twitter en/of Facebook actief is had het vast al gezien: er zijn 2 platforms live die het jou als klant makkelijker maken om vragen te beantwoorden:

De nieuwe Just Host Wiki met superhandige zoekfunctie: http://justhost.wiki Deze Wiki bevat al veel informatie, praktisch ingedeeld in rubrieken, en zal de komende maanden verder worden uitgebreid.

En…

Je kunt voortaan een vraag stellen via de nieuwe chatfunctie: https://klets.com/justhost, te bereiken tijdens kantooruren. Dit is een pilot om na te gaan of hiervoor voldoende animo bestaat. Als dat zo is wordt de chatfunctie uitgebreid qua bereikbaarheid.

 

Jullie voorkomen toch zeker dat ik gehackt word?!

Geplaatst door op 29 jun 2015 in Actueel | 0 reacties

Jullie voorkomen toch zeker dat ik gehackt word?!

Zijn jullie servers goed beveiligd?

Je host bij ons één of meer websites. En de kans is groot dat je je website(s) in WordPress hebt gemaakt. Zo’n 90% van de websites die hier draaien zijn namelijk in WordPress gemaakt.

Je verwacht van ons dat wij goed zorgen voor de servers waarop alle websites en e-mailadressen staan. En terecht. Dan doen we ook. De belangrijkste ‘zorg’ met betrekking tot beveiliging is:

  • Lees- en schrijfrechten worden automatisch geregeld, je hoeft dus geen mappen of bestanden handmatig andere ‘permissies’ te geven. Dat voorkomt dat gebruikers zelf gaan ‘rommelen’ aan dit soort instellingen, met alle risico’s van dien.
  • Op alle servers draait een zogenaamde ‘Brute Force Monitor’. Als kwaadwillenden met onjuiste logingegevens proberen een website of mailadres of server binnen te komen, dan wordt zo’n ongewenste bezoeker geblokkeerd. En dat kan ook een nadeel hebben: ook legitieme gebruikers worden soms ongewild geblokkeerd en na overleg weer gedeblokkeerd.
  • De servers zijn voorzien van Patchman. We hebben eerder uitgelegd wat Patchman is en wat het betekent als je een e-mail ontvangt van Patchman.

(meer…)

Hoe voorkom je dat je hostingopslag volraakt?

Geplaatst door op 24 mei 2015 in Webhosting | 2 reacties

Hoe voorkom je dat je hostingopslag volraakt?

Bij Just Host krijgen we vaak vragen over de hostingopslag. Deze vragen kunnen variëren van “Ik krijg geen mail meer binnen” tot “Ik kan geen plaatjes meer uploaden in mijn blog”. De reden is dan dat de schijfruimte van je hostingpakket vol zit. Dit kun je voorkomen met een simpele plugin die je plaatjes verkleint bij het uploaden en ook de al aanwezige plaatjes verkleint. Met dit stappenplan maak je weer ruimte op je hostingpakket. (meer…)