Topmenu
TwitterRssFacebook
Hoofdmenu

Nieuws

Softwarelekken geconstateerd op pakket

Geplaatst door op 23 apr 2015 in Actueel | 0 reacties

Softwarelekken geconstateerd op pakket

Veel gebruikers hebben een e-mail ontvangen vanuit Patchman met het onderwerp ‘Softwarelekken geconstateerd op pakket [accountnaam]’. Hieronder een toelichting en wat je ermee kunt.

Waarom ontvang ik deze e-mail?

Onlangs zijn kwetsbaarheden ontdekt in WordPress en plugins. Dat zijn ‘gaten’ die kwaadwillenden de mogelijkheid geven je website te hacken, simpel gezegd. Inmiddels zijn deze gaten gedicht in nieuwere versies / updates. Het is dus van groot belang dat je je WordPress- en pluginversies bijwerkt. (meer…)

Extra beveiliging: Patchman

Geplaatst door op 17 apr 2015 in Actueel | 0 reacties

Extra beveiliging: Patchman

Website hacks
Zoals je vast uit andere bronnen hebt vernomen worden er regelmatig websites gehackt. Dat kan vervelende gevolgen hebben: behalve de gehackte website(s) zijn soms ook andere (niet getroffen) gebruikers op dezelfde server de dupe, omdat de hack een blacklist van de server tot gevolg kan hebben. Gedurende een aantal uren zijn er dan problemen met de uitgaande mail. (meer…)

Paasactie! Just Host geeft 5 hostingpakketten weg

Geplaatst door op 25 mrt 2015 in Actueel | 26 reacties

Paasactie! Just Host geeft 5 hostingpakketten weg

Just Host heeft een nieuwe paasactie dit jaar! Als je raadt hoeveel paaseitjes er in de pot op de foto zitten, dan kun je een domein met MEDIUM hostingpakket winnen voor een jaar. We geven in totaal 5 pakketten weg aan degenen die het dichtst in de buurt zitten van het werkelijke aantal!

Wat moet je doen?

Laat onder deze blogpost een reactie achter waarin je aangeeft hoeveel paaseitjes er volgens jou in de pot zitten. Als je op een ander medium (twitter, facebook) reageert dan hier onder deze blogpost, dan telt dat niet mee. We moeten streng zijn.

(meer…)

.frl domein registreren – landrush fase

Geplaatst door op 07 feb 2015 in Domeinregistratie | 0 reacties

.frl domein registreren – landrush fase

Via Just Host kun je vanaf 7 februari 2015 je .frl domeinnaam preregistreren in de landrush fase. Deze fase duurt tot en met 2 april 2015 16:00u. (meer…)

Nieuwe BTW-regels per 1 januari 2015

Geplaatst door op 28 dec 2014 in Just Host | 0 reacties

Nieuwe BTW-regels per 1 januari 2015

Met ingang van 1 januari 2015 verandert de BTW voor particulieren en bedrijven die diensten afnemen en gevestigd zijn in een ander EU-land. Details over deze zogenaamde MOSS-regeling vind je op de website van de belastingdienst.

Dat deze nieuwe regeling nogal wat haken en ogen heeft en praktisch eigenlijk niet goed uitvoerbaar is, blijkt uit het artikel over de nieuwe BTW-MOSS wet van Thamara Zijlstra. (meer…)