Topmenu
TwitterRssFacebook
Hoofdmenu

Nieuws

Paasactie! Just Host verloot 5 hostingpakketten

Geplaatst door op 25 mrt 2015 in Actueel | 8 reacties

Paasactie! Just Host verloot 5 hostingpakketten

Just Host heeft een nieuwe paasactie dit jaar! Als je raadt hoeveel paaseitjes er in de pot op de foto zitten, dan kun je een domein met MEDIUM hostingpakket winnen voor een jaar. We verloten in totaal 5 pakketten!

Wat moet je doen?

Laat onder deze blogpost een reactie achter waarin je aangeeft hoeveel paaseitjes er volgens jou in de pot zitten. Als je op een ander medium (twitter, facebook) reageert dan hier onder deze blogpost, dan telt dat niet mee. We moeten streng zijn.

(meer…)

.frl domein registreren – landrush fase

Geplaatst door op 07 feb 2015 in Actueel | 0 reacties

.frl domein registreren – landrush fase

Via Just Host kun je vanaf 7 februari 2015 je .frl domeinnaam preregistreren in de landrush fase. Deze fase duurt tot en met 2 april 2015 16:00u. (meer…)

Nieuwe BTW-regels per 1 januari 2015

Geplaatst door op 28 dec 2014 in Actueel | 0 reacties

Nieuwe BTW-regels per 1 januari 2015

Met ingang van 1 januari 2015 verandert de BTW voor particulieren en bedrijven die diensten afnemen en gevestigd zijn in een ander EU-land. Details over deze zogenaamde MOSS-regeling vind je op de website van de belastingdienst.

Dat deze nieuwe regeling nogal wat haken en ogen heeft en praktisch eigenlijk niet goed uitvoerbaar is, blijkt uit het artikel over de nieuwe BTW-MOSS wet van Thamara Zijlstra. (meer…)

WordPress BackWPup – Dropbox error

Geplaatst door op 02 dec 2014 in Actueel | 0 reacties

WordPress BackWPup – Dropbox error

Er zijn veel WordPress gebruikers die de plugin BackWPup gebruiken voor het maken van backups naar Dropbox. Onlangs heeft Dropbox aanpassingen doorgevoerd in koppelingen met externe platforms en dat heeft consequenties voor het gebruik van BackWPup. Veel gebruikers ervaren een Dropbox error waaruit blijkt dat de backup is mislukt.

Zonder een kleine handmatige actie houd je last van de error zoals hieronder weergegeven. (meer…)

App notificaties aangepast

Geplaatst door op 22 okt 2014 in Actueel | 0 reacties

App notificaties aangepast

Na de lancering gisteren van onze nieuwe App is gebleken dat Android gebruikers het volledige nieuwsarchief als notificatie voorbij zagen komen. Best leuk, maar dat was uiteraard niet de opzet. Er zijn wat instellingen aangepast en als het goed is, is dit probleem nu verholpen.